BIZ HAZELDONK gaat van start

Een van de speerpunten van het platform is het versterken van de organisatiegraad van de bedrijvenverenigingen in Breda. Dit doen wij door bestaande bedrijvenverenigingen te ondersteunen zoals Logistiek Centrum Hazeldonk Meer, met het opstarten van een BedrijvenInvesteringZone (BIZ) en door terreinen zonder vereniging, alsnog proberen te verenigen.

Logistiek Centrum Hazeldonk Meer, beter bekend als LCHM, is hét logistieke centrum van Breda en omgeving. Een actieve ondernemersvereniging die elke uitdaging aangaat als er gesproken wordt over het optimaliseren van een grensoverschrijdend bedrijventerrein.

We zijn daarom zeer verheugd over het feit dat de meerderheid van de ondernemers op Hazeldonk op 10 december 2019 (uitslag bekend gemaakt) heeft gekozen om samen de krachten te bundelen en te kiezen voor een BIZ. Dat is een zeer mooi resultaat wat mede door het vertrouwen van de ondernemer in LCHM tot stand is gekomen.

We feliciteren het bestuur van LCHM met het behaalde resultaat.