Stagiaire Integrale Veiligheid (IVK)

De afgelopen 20 weken heeft onze stagiaire Integrale Veiligheidskunde (IVK), Daniëlle Roukema, een onderzoek uitgevoerd naar ondermijning op bedrijventerreinen in Breda.

Tijdens haar stage heeft ze onderzoek gedaan naar een aantal factoren die ervoor zorgen dat een gebied kwetsbaar en uitnodigend is voor het plegen van ondermijning en in welke mate ondernemers bewust zijn van ondermijning.  

Het bedrijfsleven wordt steeds vaker de dupe van ondermijning. Toch lijkt het er op dat ondernemers dit niet beseffen. Ondernemers hebben niet voldoende kennis over ondermijning en om deze reden niet genoeg maatregelen nemen om het bedrijf hiertegen te beschermen. Ondernemers zijn hierdoor kwetsbaar om slachtoffer te worden van ondermijning.  

Wilt u meer weten over ondermijning? Kijk dan op onze webpagina ondermijning. (klik hier)