Glasvezel in Breda

Digitalisering vraag om een goed functionerende, stadsbrede connectiviteit: iedereen optimaal verbonden op ieder moment. Met een dekkend netwerk van hoogwaardige digitale infrastructuur (zoals bijvoorbeeld glasvezel) in Breda kunnen we voldoen aan de groeiend vraag naar digitale communicatie. De gemeente wil graag, door middel van een peiling, meer inzicht krijgen in de wensen en behoeftes van ondernemers voor hun connectiviteit. 

Graag vragen wij u om deze peiling, over beschikbaarheid en gebruik van glasvezelverbindingen, voor 30 november 2020 in te vullen. De peiling is volledig anoniem en vergt slechts 10 minuten van uw tijd.  

Op basis van de resultaten komt er een advies voor eventuele vervolgstappen om de ambitie te kunnen realiseren. De resultaten en het advies zijn naar verwachting in januari 2021 gereed. De resultaten van de peiling worden, indien gewenst, per mail naar u verzonden. Wilt u meer weten over glasvezel in Breda? Kijk dan op www.breda.nl/glasvezel-breda