Samen aan de slag voor een groene werklocatie op Emer-Zuid

Is je bedrijf gevestigd op Emer-Zuid? We willen graag samen met jullie aan de slag voor een groener bedrijventerrein op Emer-Zuid. Je kunt met ons meedoen en meedenken tijdens de digitale bijeenkomst van Platform BV Breda, Gemeente Breda en Arcadis.

Een groen bedrijventerrein voegt waarde toe aan je bedrijf en verbetert het welzijn van jouw medewerkers. Groen is niet alleen mooi, het is ook een gezonde aanwinst voor je bedrijf. Door vrij en innovatief te denken, levert een groen bedrijventerrein een gezonde en prettige werkomgeving en een hogere productiviteit van medewerkers op en helpt bij het opvangen van de gevolgen van klimaatverandering. 

Bedrijven gevestigd op Emer-Zuid kunnen aanhaken op 23 februari van 15.30 – 17.30 uur.

Je kan je voor deze bijeenkomst vóór 19 februari opgeven via Laura Martin van Platform BV Breda. Heb je nog meer informatie nodig of heb je vragen? Neem gerust contact op met Laura via l.martin@platformbvbreda.nl