Webinar ‘Daar krijgen wij energie van!’

Inzichten en praktische informatie over energiebesparing en opwekken van duurzame energie op bedrijventerreinen.

Het overstappen op duurzame energie is nog nooit urgenter geweest. Bedrijven in Breda die willen verduurzamen, kunnen daarbij best wat hulp gebruiken. Door meer met elkaar samen te werken, wordt duurzame energie niet alleen technisch en economisch sneller haalbaar, maar ook een stuk betaalbaarder!

Om hierbij te helpen, deelt gemeente Breda mogelijkheden en oplossingen voor bedrijven om hier samen mee aan de slag te gaan. Ben je ondernemer, parkmanager of lid van een bedrijvenvereniging? Meld je dan aan!

Tijdens het webinar worden veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd, waarmee je als ondernemer aan de slag kunt! Ook spreekt Theo van Kuijck (Platform BV Breda) over de mogelijkheden en voordelen van samenwerken op bedrijventerreinen. Verder vertelt Dirk Hoet (Universiteit Gent) over een open source tool die de meest geschikte duurzame energieoplossingen op bedrijventerreinen simuleert. Arjan Rook (gemeente Breda) laat zien hoe initiatieven in Breda aantonen dat samenwerken loont en meer mogelijkheden bieden voor energietransitie en Ingrid Bennet (West-Sussex) vertelt over het succes van het Europees project BISEPS (Business Clusters Integrated Sustainable Energy Packages).

Ook benieuwd naar de kansen en mogelijkheden? Voor meer informatie over het volledige programma, of om je aan te melden voor het webinar op 20 april aanstaande, klik hier: https://www.breda.nl/webinar-daar-krijgen-wij-energie-van