Omgevingsvisie Breda 2040: wat betekent dit voor ondernemers?

Gemeente Breda heeft de concept omgevingsvisie 2040 gepresenteerd, maar wat houdt dit in voor ondernemers in Breda? Bijvoorbeeld voor de beschikbaarheid en het type bedrijventerreinen of de bereikbaarheid van de stad via weg en spoor? Tijdens de interactieve online sessie op 20 april praten Rik Derksen van VNO-NCW en Theo van Kuijck van Platform BV Breda samen met Wethouder Paul de Beer je bij en beantwoorden zij al je vragen.

Het programma is als volgt:

  • Opening door Susanne Lambregts – regiomanager VNO-NCW Breda
  • Toelichting op de Omgevingsvisie door Rik Derksen – belangenbehartiger Infrastructuur & Ruimte VNO-NCW Brabant Zeeland
  • Reactie door Theo van Kuijck – voorzitter Platform BV Breda
  • Reactie door Paul de Beer – wethouder gemeente Breda
  • Q&A met deelnemers
  • Afsluiting

Meer uitleg over de Omgevingsvisie 2040 lees je hier: https://www.breda.nl/omgevingsvisie Meld je aan via de app van VNO-NCW Brabant Zeeland (activiteiten – Omgevingsvisie) of via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl. Enkele dagen van te voren ontvang je een bevestiging met de link naar de sessie. Voor vragen kan je ook een mailtje naar hetzelfde e-mailadres sturen vóór 19 april.

Bekijk ook de teaser van de Omgevingsvisie Breda 2040 op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OuqaJt8MLlQ