Versterk uw concurrentievermogen, ontwikkel uw personeelsvaardigheden en breid uw internationale netwerk uit met het MobiliseSME-programma en de officiële Spaanse Kamer van Koophandel in België en Luxemburg

MobiliseSME is een door de Europese Commissie medegefinancierd proefprogramma dat tot doel heeft de zakelijke capaciteiten van het MKB te vergroten en hun personeelsvaardigheden te ontwikkelen, waarbij tijdelijke grensoverschrijdende mobiliteit van werknemers, managers en eigenaren of (mede)eigenaren wordt ondersteund om win – win samenwerkingen tussen Europese ondernemingen of ondernemers te genereren.

Deze tijdelijke samenwerkingen kunnen een geweldige kans bieden om de internationalisering van Bredase MKB een boost te geven en de kennis van hun personeel te verbreden, gebruikmakend van de mogelijkheden die de interne markt van de EU en de vrije mobiliteit van werknemers biedt.

Het uitzendende en ontvangende bedrijf krijgt de mogelijkheid om samen te werken van 1 tot 6 maanden, waarbij het de praktische en financiële steun ontvangt van het MobiliseSME-programma.

Dit programma kan een goede gelegenheid zijn om het concurrentievermogen van Bredase MKB te versterken en talent naar de regio te trekken, door de krachten te bundelen met andere bedrijven op EU-niveau om zich aan te passen aan de huidige en toekomstige uitdagingen.

Wil je graag participeren?

Als u geïnteresseerd bent in dit initiatief, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Officiële Spaanse Kamer van Koophandel in België en Luxemburg, de coördinator van dit programma, die u door het proces zal begeleiden en u zal helpen de voordelen van MobiliseSME voor uw MKB te maximaliseren.

Meer informatie

Noelia Sánchez (projectmanager)

Officiële Spaanse Kamer van Koophandel in België en Luxemburg

Belliardstraat 20, 2040 Brussel

mobilisesme@e-camara.com

+32 (0) 2517 17 45

Registreer hier