Start glasvezelcampagne bedrijventerreinen Breda!

Vandaag start DELTA Fiber Netwerk in samenwerking met Platform BV Breda, BredaBusiness en gemeente Breda met de campagne om de ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen enthousiast te maken voor glasvezel.

Supersnel en betaalbaar internet
Als 30% van de ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen zich aanmeldt voor 18 december 2021 kan iedereen straks gebruik maken van supersnel en betaalbaar glasvezelinternet! Aanmelden kan bij een van de lokale of landelijke telecomaanbieders. Deze aanbieders zijn: Allinco, Aucuba, C4U, @xit, BNP ICT, De ICT-Ruyters, Compx, QNP ICT & Telecom, Heldenvannu, Helder Telecom & ICT,  Sailor Telecom & ICT, Delta Zakelijk, Telepuls Telecom en IT Support Group.

De volgende bedrijventerreinen komen in aanmerking voor glasvezel:
Achter Emer, Belcrum, Charles Petitweg, De Bunder, Druivenstraat, Emer Noord, Emer Zuid, Hintelaken, Hoogeind, Kievitsloop-Paardeweide, Koele Mei, Krogten Noord, Krogten Zuid, Moleneind-Oost, Muizenberg, Slingerweg – Tramsingel, Steenakker, Steenakker Retail, Werkendonken.
De intentie van DELTA Fiber Netwerk is om in 2022 ook de overige bedrijventerreinen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Op dit moment wordt onderzocht wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Meer informatie: ga naar DELTA Fiber Netwerk via www.gavoorglasvezel.nl/breda