bredabusiness-spotcompanion

Platform Bedrijventerreinen Breda

Welkom bij onze community Platform Bedrijventerreinen Breda. We zijn een gemeenschap van bedrijvenverenigingen en bedrijven die geloven in de kracht van netwerken, samenwerken en innoveren. We zijn trots op al onze bedrijventerreinen, elk uniek in haar soort, verenigd en niet verenigd. Wij zijn opgericht om samen verder te groeien met als doel, bedrijven te helpen groeien, kansen te benutten en te investeren in de toekomst. Op onze site vindt u alle informatie over onze community en haar bedrijventerreinen, hoe het werkt en wat we doen.

bredabusiness-spotcompanion

Wat doen wij als community?

Wij zijn trots op onze bedrijven op de bedrijventerreinen in Breda en we geloven dat door meer samen te werken we, met z’n allen, veel sterker kunnen groeien, zowel individueel als met elkaar. Op een groot aantal terrein zijn bedrijvenverenigingen actief. Zij zorgen voor de uitvoering van het schoon, heel en veilig. Samen met de bedrijvenverenigingen ondersteunen we ook bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve plannen en het realiseren van gestelde doelen.

hazeldonk-spotcompanion

Bedrijventerreinen in kaart

In Breda zijn een groot aantal bedrijvenverenigingen actief. De bedrijvenvereniging zorgt op haar unieke bedrijventerrein voor het schoon, heel en veilig houden van het terrein.

Wil jij weten wat zij doen? Check dan snel de pagina’s van de verschillende bedrijvenverenigingen op onze site.

 

Waar kunnen we bij helpen?

Platform Bedrijventerreinen Breda is er voor alle bedrijventerreinen in Breda, georganiseerd of niet. We willen bedrijven met elkaar verbinden en zo volledig mogelijk informeren en project initiëren over alle ontwikkelingen en uitdagingen die op hen afkomen waaronder duurzaamheid, veiligheid en vestigingsklimaat. Belangrijk is dat bedrijven gezamenlijk optrekken voor een up-to-date bedrijventerreinen.

Duurzaamheid

Het Platform heeft de doelstelling van de gemeente Breda meegekregen om in 2050 een klimaatneutrale stad te zijn. Dit betekent werk aan de winkel voor iedereen. 

Lees verder
Vestigingsklimaat

Platform BV Breda streeft naar een optimaal vestigingsklimaat voor alle bedrijven, zowel reeds gevestigd als nieuw, in Breda. Dit betekent samenhang van inspanningen op allerlei fronten;

Lees verder
Veiligheid

Een veilig bedrijventerrein voor iedereen betekent een gezamenlijke inzet tegen verloedering en criminialiteit. Samen met alle stakeholders zoeken we optimale constructies om de veiligheid op een bedrijventerrein te handhaven.

Lees verder
Laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws op het gebied van de 3 0's: Ondernemerschap, Overheid en Onderwijs.

bredabusiness-spotcompanion
Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda

Betekenisvol ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de omgeving. Er zijn tal van bedrijven en ondernemers in de gemeente Breda te vinden die dit doen, maar hoe sterk is het als we elkaar hierin ondersteunen en dit samen doen? Urban Living Lab Breda, de Triple O Campus, Betrokken Ondernemers Breda (BOB), Avans Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap en Gemeente Breda (wethouder Carla Kranenborg-Van Eerd) tekenden vandaag de samenwerkingsverklaring ‘Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda’. Edwin Teljeur, landelijk projectleider van de citydeal Impact Ondernemen is deze samenwerking vandaag met eigen ogen komen bekijken: ‘Breda steekt echt zijn nek uit en dat wordt ook landelijk gezien’.

Lees verder
Lees verder
20220901-bredabusiness-hoogeindminervum-spotcompanion_0125.jpg
Duurzaamheid

3B-O investeert in onderzoek naar duurzame energieprojecten ten gunste van ondernemers op het bedrijventerrein. Hiermee maakt 3B-O duurzaamheid toegankelijk voor zowel grote als kleine(re) ondernemingen.

Lees verder
Lees verder
20220901-bredabusiness-hoogeindminervum-spotcompanion_0107.jpg
Groen- en grijsbeheer

Voor het groen- en grijsonderhoud willen we samen met de gemeente een kwaliteitsslag maken door: - beheeractiviteiten onderling af te stemmen - een representatief onderhoudsniveau te realiseren op basis van kwaliteitsnormen - gladheidbestrijding/sneeuwvrij houden van het terrein

Lees verder
Lees verder
bredabusiness-spotcompanion
Meer informatie?

Neem contact met ons op via:

Contactformulier