Platform BV Breda
hazeldonk-spotcompanion

Hazeldonk-Meer

Welkom op de website van Hazeldonk!
lchm.eu

Aantrekkelijke vestigingslocatie voor nationale en internationale bedrijven, op de landsgrens Nederland/België. Voornamelijk logistieke dienstverleners zijn hier gevestigd, ondersteund door diverse voorzieningen gericht op beroepschauffeurs zoals restaurants en douanefaciliteiten.

hazeldonk-spotcompanion

WELKOM OP LOGISTICS CENTRE HAZELDONK-MEER

Het terrein op Nederlands grondgebied (Hazeldonk) en het terrein op Belgisch grondgebied (Meer) wordt enkel gescheiden door de drukke verkeersader A16/E19 die als het ware midden door het terrein loopt.

Door de centrale ligging tussen de twee wereldhavens in Rotterdam en Antwerpen, de locatie pal aan de snelweg en de goede bereikbaarheid hebben ruim 160 bedrijven Logistic Center Hazeldonk-Meer als uitvalsbasis gekozen.

Op LCHM zijn zowel grote bedrijven als midden- en kleinbedrijf, logistieke (op- en overslag) en producerende bedrijven gevestigd.

De bedrijvenvereniging beheert en exploiteert het bedrijventerrein met o.a. een secretariaat, parkmanagement en toebehoren. Tevens verricht de vereniging de noodzakelijke handelingen welke bevorderlijk kunnen zijn voor de optimalisering van zowel het zakelijk belang als de verbetering van de kwaliteit van de leefbaarheid voor bedrijven en haar werknemers.

hazeldonk-spotcompanion

Werklocatie Hazeldonk

Ambitie LCHM

Sinds 2020 heeft LCHM-Hazeldonk een BIZ. De BIZ geeft LCHM de mogelijkheid om haar ambitie, het optimaliseren van het bedrijventerrein Hazeldonk, samen met de ondernemers te realiseren. Dit ten behoeve van een goed en veilig ondernemersklimaat.

 “Samenwerking door samen te werken.”

LCHM heeft met haar parkmanagement, voor zowel Hazeldonk als Transportzone- Meer de koers gezet op een integrale aanpak. Hiermee creëren zij een concreet handvat voor de ondernemers om alert te blijven op de kwaliteit van het bedrijventerrein. Bestuur en bedrijven van LCHM werken daarvoor in meerdere projecten samen met de gemeente Breda, Stad Hoogstraten en verschillende organisaties op regionaal en provinciaal gebied.

In de projecten gaat het om kwaliteitsaspecten zoals: de openbare ruimte, de bereikbaarheid van en op het terrein, de veiligheid, goede facilitaire voorzieningen en duurzaam ondernemen.

Bij het LCHM staan de ondernemers centraal. Door de betrokkenheid van de ondernemers denken, besluiten en doen zij actief mee aan de projecten. De overheid in deze gemeente Breda en Stad Hoogstraten ondersteunen en faciliteren LCHM bij de opzet en realisatie van de projecten.

Grensoverschrijdende speerpunten:

– concretisering bedrijventerrein m.b.t. parkmanagement
– beheer groen en grijs
– uitstraling / imago van het terrein
– veiligheid & ondermijning
– verkeercirculatie
– duurzaam ondernemen ( windmolens / zonne-energie/recycling)
– communicatie

bredabusiness-spotcompanion

ROL Logistic Center Hazeldonk Meer (LCHM), You can’t miss it !

De bedrijvenvereniging beheert en exploiteert het bedrijventerrein door middel van parkmanagement en toebehoren. Tevens verricht de vereniging de noodzakelijke handelingen welke bevorderlijk kunnen zijn voor de optimalisering van zowel de zakelijke belangen, als de verbetering van de kwaliteit van de leefbaarheid voor de ondernemers en hun werknemers.

Actuele onderwerpen

Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda

Betekenisvol ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de omgeving. Er zijn tal van bedrijven en ondernemers in de gemeente Breda te vinden die dit doen, maar hoe sterk is het als we elkaar hierin ondersteunen en dit samen doen? Urban Living Lab Breda, de Triple O Campus, Betrokken Ondernemers Breda (BOB), Avans Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap en Gemeente Breda (wethouder Carla Kranenborg-Van Eerd) tekenden vandaag de samenwerkingsverklaring ‘Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda’. Edwin Teljeur, landelijk projectleider van de citydeal Impact Ondernemen is deze samenwerking vandaag met eigen ogen komen bekijken: ‘Breda steekt echt zijn nek uit en dat wordt ook landelijk gezien’.

Lees verder
Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda
bredabusiness-spotcompanion
Meer informatie?

Neem contact met ons op via:

Contactgegevens

Hazeldonk 6004
4836 LA Breda

secretariaat@lchm.eu (0031) 06-51617701