Platform BV Breda
rithmeesterpark-spotcompanion

Rithmeesterpark

Welkom op de website van Rithmeesterpark!
rithmeesterpark-website

Bedrijvenvereniging Rithmeesterpark is een vereniging van ondernemers op Rithmeesterpark. Rithmeesterpark is een strategisch gelegen werklocatie van 20 ha. Het terrein ligt tussen de A16, de Princenhagelaan en de Graaf Engelbertlaan.

rithmeesterpark-spotcompanion

Rol Rithmeesterpark

Het is een nieuw werkgebied in Breda op een toplocatie aan de A16 dat werken in een groene, inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergaderfaciliteiten en hotels faciliteert. Rithmeesterpark nodigt mensen uit partner te worden in een verder uit te bouwen werklandschap, waarin bedrijvigheid ontwikkeld wordt, desgewenst met andere ondernemers. Rithmeesterpark biedt mogelijkheden om de dagen naar ieders wens in te richten en is centraal gelegen in West-Europa, tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen, met relatief korte afstanden tot economische centra.

rithmeesterpark-spotcompanion

Ambitie Rithmeesterpark

Het Rithmeesterpark staat voor bereikbaarheid, flexibiliteit, ondernemend en betrokkenheid. Rithmeesterpark is: samen werken, geïnspireerd raken, dromen laten uitkomen, plezier hebben en je thuis voelen. De bereikbaarheid, kwaliteit en multifunctionaliteit van het Rithmeesterpark staan garant voor ontwikkeling, innovatie en groei.

Alle belangrijke informatie wordt via ons communicatieplatform ‘Chainels’ gedeeld. Zodra u lid wordt van Bedrijvenvereniging Rithmeesterpark krijgt u toegang tot dit platform.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat “De Laar” Assistance: info@delaar.nl

bredabusiness-spotcompanion

Werkplek Rithmeesterpark

bredabusiness-spotcompanion
Meer informatie?

Neem contact met ons op via:

Contactgegevens

Rithmeesterpark 15
4838 GZ Breda

info@delaar.nl