Bedrijvenvereniging Rithmeesterpark is een feit!

Steeds meer bedrijven vestigen zich op het nieuwste bedrijventerrein van Breda, genaamd Rithmeesterpark. Rithmeesterpark is gesitueerd tussen de A16 – Graaf Engelbertlaan en de Princenhagelaan. Vanwege zijn gunstige ligging blijkt het bedrijventerrein een gewilde vestigingsplek voor uiteenlopen bedrijven van binnen en buiten Breda.

De bereikbaarheid, kwaliteit en multifunctionaliteit van het bedrijventerrein Rithmeesterpark staan garant voor ontwikkeling, innovatie, inspiratie, groei en samenwerking. Om deze samenwerking kracht bij te zetten en de kwaliteit en veiligheid van het terrein te waarborgen is recentelijk een bedrijvenvereniging opgericht.

In goede samenwerking met de gemeente Breda en ondernemers, gevestigd op het bedrijventerrein Rithmeesterpark, is deze bedrijvenvereniging tot stand gekomen. We zijn erg trots op dit resultaat en we hopen dat deze bedrijvenvereniging verder zal groeien in de komende jaren.