bredabusiness-spotcompanion

Contact

Neem contact met ons op!

Adres
Claudius Prinsenlaan 111,
4817 HC Breda
Veelgestelde vragen
Filter vragen op:
Filter berichten op:
Filter vragen op:

Platform BV Breda is een stichting opgericht door de bedrijvenverenigingen in Breda. Het platform heeft geen leden. Wel kunt u aansluiten bij een bedrijvenvereniging. Zij ontvangen informatie over de activiteiten van het platform. Bent u nog niet lid van een bedrijvenvereniging? Kijk op locaties waar u gevestigd bent en word lid van de bedrijvenvereniging.

In Breda zijn een aantal bedrijvenverenigingen actief. Kijk op locaties waar u gevestigd bent. U kunt dan contact opnemen met het secretariaat van de betreffende vereniging.

U kunt hiervoor contact opnemen met het ondernemersteam van de gemeente Breda. Kijk op Bredabusiness.nl. De accountmanagers kunnen u mogelijk verder te woord staan. U kunt natuurlijk ook de plaatselijk makelaars benaderen om u verder te helpen met het vinden van een goede locatie voor uw bedrijf.

De 3 O’s staan voor Ondernemers, Overheid en Onderwijs.

Nee helaas niet. Maar als platform proberen we ook niet georganiseerde terrein zo veel mogelijk te informeren. Dit doen we door bijeenkomsten te organiseren en met de bedrijven af te spreken op welke wijze zij geïnformeerd willen worden en hoe we beter met elkaar kunnen samenwerken. Er zijn nu op een aantal terreinen wel verenigingen in oprichting.

Stuur ons een bericht