Cybercrime kost het Nederlandse bedrijfsleven maar liefst 10 miljard euro per jaar!

‘Eerst checken, dan klikken’. U wilt toch geen slachtoffer worden van cybercriminaliteit?

Naast het informeren van de burgers in Breda (initiatief vanuit de gemeente), is Platform BV Breda vooral bezig met het vergroten van de bewustwording van ondernemers in Breda. Dit kunnen we doen door informatieverstrekking, trainingen/cursussen verzorgen, maar ook door het maken van implementatieplannen door studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Avans Hogeschool. Zij kunnen u een handje helpen bij het zetten van een volgende stap.

Wij willen graag van u, als ondernemer, weten wat u belangrijk vindt en wat uw behoeften zijn als het gaat om cyberveiligheid. Laat het ons weten door te mailen naar: info@platformbvbreda.nl. Ook kunt u hier terecht als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de studenten van Avans Hogeschool. Mogelijk kunnen wij, Platform BV Breda, u op weg helpen.